Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Nathalie Huisman. Kletsmajoor, verhalenverteller, Yang persoon die van Yin houdt en avonturier.

Ik ben dol op kopjes koffie in de ochtend, mijn geweldige vrienden, het leven, sinds kort op yoga en de wereld.

Na een paar mooie reizen kwam het verlangen naar boven om wat langer de wereld over te reizen. In eerste instantie bleef dit bij dromen, maar ik ben ook iemand die mijn dromen graag waarmaakt. Zo ontstond in oktober 2017 een plan.

Het plan om mijn woning in Zandvoort (na 12 jaar) te verkopen. Vervolgens nog 1.5 jaar in Amsterdam te gaan wonen om deze stad te proeven, te beleven en ondergaan. Daarna mijn baan op te zeggen en het bekende leven in Nederland achter mij te laten. Dat plan wordt nu bijna werkelijkheid. Over drie maanden vertrek ik de wijde wereld in met als eerste stop; Bogota!

De wereld fascineert mij enorm

De wereld fascineert mij enorm. De wereld die zo prachtig en indrukwekkend is maar die het ook zwaar heeft en soms lelijk, eng en bedorven wordt gemaakt door ons als mens. Wij als mensen verspreid over deze wereld, waar we overal een andere taal spreken, anders geloven, andere normen en waarden hebben, andere gebruiken hebben en toch ook allemaal dezelfde emoties ervaren. Wat ons tot mens maakt.
Graag neem ik je mee op reis en deel ik mijn belevenissen, mooie plekjes die ik tegen kom, persoonlijke momenten en bijzondere verhalen die gedeeld moeten worden.

Ik vertel verhalen van over de wereld recht uit mijn hart.

Reis met mij mee


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.